AnaSayfa / Genel / Kahve falında çişini etmek

Kahve falında çişini etmek

Kahve falında çişini etmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çişini etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri üzerine belli planlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında halıya çişini yapmak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağına çiş yaptığını görmek zorlukların baş göstereceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya çiş yapmak büyük borçlar alınacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çiş yapmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak kendisini Allah yoluna adayacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak eğitimlerinin iyi olacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında çiş yaptırmak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir