AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş yaptırmak

Kahve falında çiş yaptırmak

Kahve falında çiş yaptırmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında sarı çiş görmek rakiplerin alt edileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe çiş yapmak umutlarının biteceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Kahve falında çişe sıkışmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışarı çiş yapmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Kahve falında uzun uzun çiş yapmak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara çiş yapmak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir