AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çiş yapmak

Kahve falında başkasının çiş yapmak

Kahve falında başkasının çiş yapmak bunun da fal sahibine sorun olacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çiş yapmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Kahve falında klozete çiş yapmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çöp kovasına çiş yapmak fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna yorulur.

Kahve falında mezara çiş yapmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğe çiş yapmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dışarda çiş yapmak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına delalettir.

Kahve falında sürekli çiş yapmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiş yapmak hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten çiş yapmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir