AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağına çiş yaptığını görmek

Kahve falında yatağına çiş yaptığını görmek

Kahve falında yatağına çiş yaptığını görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, zorlukları aşacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağına çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında yatağa çişini yapmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağa çiş yapmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağına çiş yaptığını görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta çiş görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta çiş yapmak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında yatağa çiş yaptığını görmek işlerinin bozulacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulur.

Kahve falında yatağına çiş yapmak çok büyük üzüntü duyacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine inanılır.

Kahve falında evde çiş görmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir