AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, nasiplerini alacağına delalettir.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmekte gönüllü olmanız yeni arkadaşlıklar doğurabilir.

Kahve falında üstüne çiş yapmak kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak daha isabetli kararlar alacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, şanssızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne çiş yapıldığını görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çiş yapmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında dışarı çiş yapmak iş sahibi olunacağına, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dışarda çiş yapmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir