AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önüne çiş yapmak

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak servet sahibi olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet eder.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazen hayat hepimizi haddinden fazla yoruyor.

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıya çiş yapmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına işarettir.

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivene çiş yapmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka çiş yapmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak geçiminin güçleşeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir