AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya çişini yapmak

Kahve falında halıya çişini yapmak

Kahve falında halıya çişini yapmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hayatının zorlaşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Kahve falında halıya çişini yapmak gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halıya çişini yapmak ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya delalettir.

Kahve falında halıya çiş yapmak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı çiş yapmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında çiş yapmak ve temizlemek çok hayırlı şeylere imza atacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında etrafa çiş yapmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sevdiği insanların olacağına tabir olunur.

Kahve falında durmadan çiş yapmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir