AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu çişe tutmak

Kahve falında çocuğu çişe tutmak

Kahve falında çocuğu çişe tutmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayattan daha zevk alacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, onlara hayrının dokunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çişini tutmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş tutmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında çişe tutmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun çiş yapmasını görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek kişinin evlatlarının artacağına, ömrün uzun olmasına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir