AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş kokusu duymak

Kahve falında çiş kokusu duymak

Kahve falında çiş kokusu duymak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiş kokusu duymak gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında çiş kokusu duymak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulur.

Kahve falında sigara kokusu duymak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kına kokusu duymak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun kokusu duymak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün kokusunu duymak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında nane kokusu duymak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrar kokusu duymak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, aradaki buzları eriteceğine yorulur.

Kahve falında sirke kokusu duymak ihtiyaçlarını giderebileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir