AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirke kokusu duymak

Kahve falında sirke kokusu duymak

Kahve falında sirke kokusu duymak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kul hakkına girmeyeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sirke kokusu duymak gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Kahve falında sirke kokusu duymak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çöp kokusu duymak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında toprak kokusu duymak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kına kokusu duymak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel koku duymak keyfinin kaçacağına, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve kokusu duymak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, hacetinizin giderilmesine inanılır.

Kahve falında kaka kokusu duymak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir