AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar kokusu duymak

Kahve falında idrar kokusu duymak

Kahve falında idrar kokusu duymak zorlukların günden güne artacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında idrar kokusu duymak gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Kahve falında idrar kokusu duymak kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında idrar kokusu almak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusu duymak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel koku duymak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında toprak kokusu duymak en pahalı evlerde oturacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında koku duymak deniz aşırı işler yapılacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında gaz kokusu duymak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin kokusunu duymak beklenmedik kapıların açılmasına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir