AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara kokusu duymak

Kahve falında sigara kokusu duymak

Kahve falında sigara kokusu duymak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara kokusu duymak gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Kahve falında sigara kokusu duymak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine inanılır.

Kahve falında koku duymak özellikle evlilik için gün sayılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında toprak kokusu duymak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeftali kokusu duymak daha büyük kazançlar elde edileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında güzel bir koku duymak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında güzel kokular duymak geçim sıkıntısının sona ereceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sirke kokusu duymak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir