AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına kokusu duymak

Kahve falında kına kokusu duymak

Kahve falında kına kokusu duymak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında kına kokusu duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Kahve falında kına kokusu duymak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoş koku duymak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kokusu duymak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Kahve falında kaka kokusu duymak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan kokusu duymak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet eder.

Kahve falında kabenin kokusunu duymak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm kokusu duymak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir