AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun kokusu duymak

Kahve falında kavun kokusu duymak

Kahve falında kavun kokusu duymak zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun kokusu duymak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kısa yolculuklar sizi yeni bir yöne yönlendirebilir.

Kahve falında kavun kokusu duymak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kavun kokusu almak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çam kokusu duymak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül kokusu duymak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali kokusu duymak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Kahve falında toprak kokusu duymak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında hoş koku duymak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel kokular duymak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir