AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kokusunu duymak

Kahve falında ölünün kokusunu duymak

Kahve falında ölünün kokusunu duymak çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölünün kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya romantik içerikli bazı girişimlere katkıda veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölünün kokusunu duymak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kokusu duymak böylece işlerini yoluna sokacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında içki kokusu duymak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında parfüm kokusu duymak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir koku duymak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve kokusu duymak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir