AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane kokusu duymak

Kahve falında nane kokusu duymak

Kahve falında nane kokusu duymak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, elinin de bollaşacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, bol rızık sahibi olunacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında nane kokusu duymak gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında nane kokusu duymak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında nane kokusu görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında nane kokusu almak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kahve kokusu duymak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sigara kokusu duymak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında içki kokusu duymak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kabe kokusu duymak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt kokusu duymak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir