AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş kokmak

Kahve falında çiş kokmak

Kahve falında çiş kokmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine yorulur.

Kahve falında çiş kokmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Kahve falında çiş kokmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzı soğan kokmak hayırlı yollara gireceğine, maddi gücünün katlanacağına delalettir.

Kahve falında güzel kokmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında alkol kokmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakları kokmak işlerini yoluna koyacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nefesi kokmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mis gibi kokmak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, kaybettiği şeyi bulmasına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir