AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları kokmak

Kahve falında ayakları kokmak

Kahve falında ayakları kokmak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, eşlerin boşanacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları kokmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ayakları kokmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında ağzı soğan kokmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında temiz kokmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağız kokmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında çok güzel kokmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, insanların afiyet bulacağına delalet eder.

Kahve falında mis gibi kokmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Kahve falında balık kokmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında çiş kokmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir