AnaSayfa / Genel / Kahve falında mis gibi kokmak

Kahve falında mis gibi kokmak

Kahve falında mis gibi kokmak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında mis gibi kokmak gördüyseniz:

  • Hatalara açıksınız.

Kahve falında mis gibi kokmak olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında mis kokulu çiçek görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı misi sürmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile misin diye sormak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalettir.

Kahve falında hacı misi görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm kokmak kısmetinin açık olacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında alkol kokmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları kokmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir