AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin tavuk görmek

Kahve falında çirkin tavuk görmek

Kahve falında çirkin tavuk görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin tavuk gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Kahve falında çirkin tavuk görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlısını çirkin görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini çirkin görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunlar altında ezileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin tavşan görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çirkin biriyle evlenmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin ördek görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin kadın memesi görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir