AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin tavşan görmek

Kahve falında çirkin tavşan görmek

Kahve falında çirkin tavşan görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sıkıntısının biteceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında çirkin tavşan gördüyseniz:

  • Aklınızdakinin çok dışında, belli yaklaşımlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilecek bir çözüm veya seçenek yüzünü gösterebilir.

Kahve falında çirkin tavşan görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını çirkin görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin erkek yüzü görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işarettir.

Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini görmek eğlenceli günler geçirileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında çirkin ağız görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığını çirkin görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına alamet eder.

Kahve falında kadını çirkin görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir