AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünü çirkin görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin erkek yüzü görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalettir.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin yüzlü kadın görmek nasiplerini alacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir