Kahve falında eşini çirkin görmek

Kahve falında eşini çirkin görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, ortaklarla aranın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında eşini çirkin gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında eşini çirkin görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında eşinin çirkinleştiğini görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, güzel bir evliliğe işaret eder.

Kahve falında birinin çirkin olduğunu görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin insanlar görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğrafta çirkin çıkmak sabrını zorlayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini çirkin görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top