AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin ördek görmek

Kahve falında çirkin ördek görmek

Kahve falında çirkin ördek görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, halsizleşeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin ördek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Kahve falında çirkin ördek görmek işlere nazar değeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin insan yüzü görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin erkek yüzü görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çirkin görmek adeta havalara uçacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında çirkin melek görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında elleri çirkin görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında ellerini çirkin görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir