AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısını çirkin görmek

Kahve falında nişanlısını çirkin görmek

Kahve falında nişanlısını çirkin görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlısını çirkin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ya da durumların sakinleşmesini sağlamak zor olabilir.

Kahve falında nişanlısını çirkin görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin biriyle nişanlanmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında çirkin bebek emzirmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çirkinleşmiş görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kişinin içinin daralacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin göz görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin gelin görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin yazı yazmak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir