AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin biriyle evlenmek

Kahve falında çirkin biriyle evlenmek

Kahve falında çirkin biriyle evlenmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, işlerin yoluna sokulacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, torunlarına dahi yeteceğine inanılır.

Kahve falında çirkin biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizle uğraşmanızda fayda var.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin biriyle evlendiğini görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek rakiplerine büyük fark atacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin biriyle evlenmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birini çirkin görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında kendini çok çirkin görmek borçların kısa sürede kapanacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir