AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin kadın memesi görmek

Kahve falında çirkin kadın memesi görmek

Kahve falında çirkin kadın memesi görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Kahve falında çirkin kadın memesi gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Kahve falında çirkin kadın memesi görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok çirkin kadın görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek yepyeni biri haline geleceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadını çirkin görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek işinde de hep başarılı olacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir