AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin kızla evlenmek

Kahve falında çirkin kızla evlenmek

Kahve falında çirkin kızla evlenmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Baskı altında yıkılmamalı veya baskı uygulamamalısınız.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin biriyle evlendiğini görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çirkin biriyle evlenmek neşeleneceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Kahve falında kızı çirkin görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir