AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalettir.

Kahve falında güzel birini çirkin görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet eder.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, erken evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında güzeli çirkin görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin birinin güzelleştiğini görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir