AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, işlerinin azalacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, gözyaşı dökeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, can sıkıcı haberler almaya, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin biriyle evlenmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, önünün açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin biriyle evlendiğini görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin yüzlü kadın görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir