AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin adamla evlenmek

Kahve falında çirkin adamla evlenmek

Kahve falında çirkin adamla evlenmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına yorulur.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin bir adam görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin adamlar görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine inanılır.

Kahve falında çirkin adamdan kaçmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, planların aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir