AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin kadınla evlenmek

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterme fırsatları yakalayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek onlara hayrının dokunacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin biriyle evlenmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin biriyle evlendiğini görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına alamet eder.

Kahve falında kadını çirkin görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında çok çirkin kadın görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir