AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında çirkin biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında çirkin biriyle evlendiğini görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bir anlaşma hayatınızı değiştirebilir.

Kahve falında çirkin biriyle evlendiğini görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin biriyle evlenmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, maddi zararın büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün çirkin görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin erkek çocuğu görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir