AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı çirkin görmek

Kahve falında kızı çirkin görmek

Kahve falında kızı çirkin görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, verimli işlere gireceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, gelir kaybedeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı çirkin gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında kızı çirkin görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızı çirkin görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ayıplanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı çirkin görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin kızla evlenmek iyi şartlara kavuşacağına, yeni ev eşyaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi çirkin görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin saç görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir