AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin görünmek

Kahve falında çirkin görünmek

Kahve falında çirkin görünmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, problemlerinin biteceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, kara kara düşünür olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin görünmek gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında çirkin görünmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına görünmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı görünmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, para sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık görünmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli görünmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü görünmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, korkularını yeneceğine delalettir.

Kahve falında şeytanı görünce dua okumak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ince görünmek aile hayatına adım atılacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir