AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü görünmek

Kahve falında ölü görünmek

Kahve falında ölü görünmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, aşkının da kalıcı olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü görünmek gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Kahve falında ölü görünce ağlamak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü görünmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel görünmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına görünmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında çok güzel görünmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çabalarının boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide görünmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanı görünce dua okumak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı görünmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir