AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık görünmek

Kahve falında açık görünmek

Kahve falında açık görünmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, hanesine bolluk geleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, alım gücünü yitireceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık görünmek gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Kahve falında açık görünmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, eğlenceli günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanı görünce dua okumak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince görünmek türlü musibetlere uğrayacağına, herkes tarafından saygı göreceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı görünmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz elbiseyle görünmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalettir.

Kahve falında şeytan görünce dua okumak borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında harama görünmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyazlar içinde görünmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir