AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince görünmek

Kahve falında ince görünmek

Kahve falında ince görünmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kariyer edineceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet eder.

Kahve falında ince görünmek gördüyseniz:

  • Ani tepkileriniz veya bazı şeyleri hafife almanız hedeflerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

Kahve falında ince görünmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile görünmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında harama görünmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında üzgün görünmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü görünce ağlamak fesat kimselerin çıkacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında açık görünmek haberler alacağına, özgüveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf görünmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında mutlu görünmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sağlık sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir