AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli görünmek

Kahve falında evli görünmek

Kahve falında evli görünmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evli görünmek gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Kahve falında evli görünmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin görünmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sevap işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü görünmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel görünmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz elbiseyle görünmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan görünce dua okumak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı görünmek umutlarının da tükeneceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir