AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına görünmek

Kahve falında başkasına görünmek

Kahve falında başkasına görünmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, sorunların artacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına yorulur.

Kahve falında başkasına görünmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında çok güzel görünmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf görünmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü görünmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseyle görünmek atılan adımların zorluk yaratacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikli görünmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyazlar içinde görünmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç görünmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında başkasına görünmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir