AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı görünce dua okumak

Kahve falında şeytanı görünce dua okumak

Kahve falında şeytanı görünce dua okumak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanı görünce dua okumak gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında şeytanı görünce dua okumak dayanışma içinde kalacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan görünce dua okumak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mutlu görünmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olduğundan genç görünmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok güzel görünmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ince görünmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide görünmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, attığı her adımı düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında harama görünmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir