AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı görünmek

Kahve falında yaşlı görünmek

Kahve falında yaşlı görünmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, azap çektiğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı görünmek gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Kahve falında yaşlı görünmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işaret eder.

Kahve falında ağlarken görünmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile görünmek işlerin aksayacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında ince görünmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birini görünce sevinmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı görünmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çok güzel görünmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz elbiseyle görünmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir