AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift cinsiyet organı görmek

Kahve falında çift cinsiyet organı görmek

Kahve falında çift cinsiyet organı görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çift cinsiyet organı gördüyseniz:

  • Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir.

Kahve falında çift cinsiyet organı görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek hep dua edeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine işarettir.

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında cinsiyet organı görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet eder.

Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir