AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimli toprak görmek

Kahve falında çimli toprak görmek

Kahve falında çimli toprak görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, günden güne kazancının artacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çimli toprak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki herkesle olur olmaz dalga geçmeye çalışmayın.

Kahve falında çimli toprak görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çim dikmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalettir.

Kahve falında çimlerde yürümek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında çim adam görmek çok rahat edeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında çimlere oturmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çim koparmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir