AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimlerde yürümek

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek maddi kayıpların sona ereceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında çimlerde yürümek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çim görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çim alan görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşama dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çim saha görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir