AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimlerde yatmak

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak gördüyseniz:

  • Temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek bazı radikal kararlar alınacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak çok rahat bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil çim saha görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çim alan görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil çimlere basmak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çim görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir