AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimlerde yürümek

Kahve falında çimlerde yürümek

Kahve falında çimlerde yürümek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında çimlerde yürümek gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalet eder.

Kahve falında çimlerde yürümek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalet eder.

Kahve falında hortumla çimleri sulamak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında çim biçme makinesi görmek sıkıntılarına ortak olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak fırsatların elden kaçacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında çimlere oturmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çim görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir