AnaSayfa / Genel / Kahve falında çim adam görmek

Kahve falında çim adam görmek

Kahve falında çim adam görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yeni işler yapılacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kimseden korkmayacağına yorulur.

Kahve falında çim adam gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce kendiniz dahil çevrenizdeki herkesin niyetini açıkça kavramaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında çim adam görmek işlerinin yolundan çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşeren çim görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak zorlukların bu sayede aşılacağına, ortaklarla aranın bozulacağına işarettir.

Kahve falında çim tohumu görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimlenmiş soğan görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biber çimi görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çim saha görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir