AnaSayfa / Genel / Kahve falında çim dikmek

Kahve falında çim dikmek

Kahve falında çim dikmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, işinden uzaklaşacağına, rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çim dikmek gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil ya da yolculuk bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında çim dikmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çimlenmiş tohum görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çim görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde çim görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında çimlerde oturmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezara çim ekmek hedeflerin gerçekleşeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik çim görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bahçeye çim ekmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir