AnaSayfa / Genel / Kahve falında çim koparmak

Kahve falında çim koparmak

Kahve falında çim koparmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çim koparmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya girişimlerinizde önemli virajlar alabilir veya içsel bulgulara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında yapay çim görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalet eder.

Kahve falında çimlerde oturmak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çim adam görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biber çimi görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında çim alan görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında çimlenmiş patates görmek çok mutsuz olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine yorulur.

Kahve falında bahçeye çim ekmek feraha ermeye, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir